Lehmuksentie 170, 15320 Lahti 040 - 056 5722

Ratsutalli Tiamar's

Ratsutalli Tiamar's tarjoaa laadukkaita täysihoitopalveluita hevosille. Sijaintimme on erinomainen, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä moottoritieltä, mutta kuitenkin maaseudun rauhassa, Lahden Ahtialassa.

 

Tallitilat

Valoisa ja toimiva 13-paikkainen tallimme täyttää uudet EU-säädökset. Tilalla on myös 4 paikkainen "pikkutalli", sekä kaksi pihattoa pikkuponeillemme. Tallissa on hyvät ja lämpimät tilat varusteille. Tällä hetkellä kaikki tallipaikat ovat täynnä.

 

Juuri valmistunut maneesi

Kesällä 2012 valmistunut hyvällä hiekkapohjalla varustettu maneesimme mahdollistaa harjoittelun myös talven liukkailla. Maneesin ratsastusala on 22x45m. Maneesia on mahdollista vuokrata myös tallin ulkopuolisille.


Warning: Unknown: open(/home/tiamars/public_html/files/tmp/sess_lt7f8kvmv0ve6b6cdik00e86l0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/tiamars/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0